Doordropshop.nl

Doordropshop.nl is een relatief nieuwe webshop voor drukwerk verspreiding. Ze drukken en verspreiden al jouw drukwerk. De medewerkers hebben jarenlange ervaring en de webshop is onderdeel van HPGEurope B.V. en het zusterbedrijf HPG. Door de samenwerking met deze onafhankelijke en gerenommeerde kennispartner is kwaliteit bij deze organisatie gegarandeerd. Doordropshop.nl kan naast het drukken van jouw werk, en het ongeadresseerd verspreiden ervan ook  helpen met het optimaliseren van je campagne. Via doordropshop.nl kun je gemakkelijk je drukwerk in een specifiek gebied laten bezorgen.

Assortiment

Bij doordropshop.nl kun je verschillende producten laten drukken. Denk hierbij aan verschillende soorten flyers en folders. Ook kun je bij deze organisatie kiezen voor direct mail. Wanneer je door doordropshop.nl jou werk laat drukken kun je kiezen uit verschillende papiersoorten. Dit heeft immers een grote invloed op de kwaliteit van jouw drukwerk. Zo heeft doordropshop standaard papiersoorten en diktes voor verschillende afmetingen en drukwerken. Zo weet je zeker dat jouw drukwerk een hoge kwaliteit krijgt. Wil je afwijken van deze standaard formaten, gramsgewichten of adviezen? Ook dat is geen probleem. Je kunt dan eenvoudig een offerte aanvragen voor jouw unieke drukwerk. Wil je je werk alleen laten drukken en vervolgens zelf of via een derde partij laten verspreiden? Dan is de levertijd 3 tot 5 werkdagen. Uiteraard is deze wel afhankelijk van de oplage. Laat je je drukwerk ook verspreiden door doordropshop.nl? Dan liggen jouw folders of flyers binnen 2 tot 3 weken bij de consument op de mat.

Voordelen

Nog niet overtuigd van wat doordropshop.nl voor jou kan betekenen? Bekijk dan ook even de volgende extra voordelen die deze organisatie jou kan bieden.

Terug naar overzicht