Flyers verspreiden

Het verspreiden van flyers is een van de oudste marketingtechnieken en het is nog altijd effectief. De bedoeling van flyers is om mensen kennis te laten maken met jou, je product of dienst, of je website. Hier blijft het natuurlijk niet bij. Het uiteindelijke doel is dat de flyer, en de informatie die de flyer biedt, blijft hangen bij de mensen en dat zij overgaan tot actie. Maar hoe zorg jij dat jouw flyer conversie teweegbrengt? Dit gebeurt alleen als jouw flyer de juiste mensen bereikt, en dit speel je klaar door middel van huis-aan-huisverspreiding. Mensen werken in deze tijden steeds vaker thuis en brengen meer tijd in huis door dan ooit tevoren. De kans dat zij thuis jouw flyer zullen lezen is daarom groter dan ooit. Met huis-aan-huisverspreiding bereik je zo veel mogelijk potentiële klanten!

Huis-aan-huisverspreiding

Bij huis aan huis verspreiding zorg je ervoor dat de flyers daadwerkelijk bij mensen thuis terecht komen. Wanneer je ervoor kiest je flyer op straat te verspreiden belanden ze al snel in de prullenbak of op de straat als zwerfvuil. Dat is wel de laatste plaats waar jij je mooie flyer terug wil vinden. Wanneer een folder bij iemand thuis wordt geleverd is de kans groter dat deze ergens neer wordt gelegd en niet meteen wordt weggegooid. Mensen komen dan regelmatig langs de folder en deze wordt daardoor regelmatig opgemerkt.

Voordelen van flyer verspreiding

Goedkoop flyers verspreiden

Flyers verspreiden kun je op verschillende manieren en plaatsen doen. De meest effectieve manier is echter dus de huis-aan-huisverspreiding, maar ook hierin heb je opties;

Terug naar overzicht