Folder verspreiden

Het verspreiden van een folder is een effectieve marketingtechniek. In dit digitale tijdperk wordt deze techniek wellicht een beetje verwaarloosd. Want waarom zou je iets laten drukken en vervolgens handmatig verspreiden als je met een klik op de knop precies hetzelfde naar de mensen kan sturen? Omdat het opvalt! Mensen brengen steeds meer tijd thuis door en ze worden overspoeld met e-mails. Een gedrukte folder kan daarom een aangename afleiding bieden.

Doel van folder verspreiding

We bedoelen hier niet mee dat je e-mails volledig moet afschaffen en alles op de verspreiding van folders moet gooien, in tegendeel zelfs! Het gebruik van meerdere mediakanalen versterkt juist het effect. Profiteer daarom van de kracht van herhaling. Het doel van folder verspreiding is om mensen bewust te maken van jou en je merk, je dienst of product, of zelfs je website. Folders zijn tastbaar. Met een opvallende look en een duidelijke boodschap zorg je ervoor dat jouw folder opvalt en dat mensen deze niet zomaar vergeten. Wil je zeker zijn dat mensen jouw folder te zien krijgen? Kies dan voor huis-aan-huisverspreiding.

Voordelen van folder verspreiding

Het verspreiden van folders heeft dan ook verschillende voordelen. Om jou te overtuigen van de kracht van de reclame folder hebben we ze hier op een rijtje gezet;

Terug naar overzicht