Folders laten drukken

Folders drukken als marketingtool

Folders drukken is een goede marketingtool. Vandaag de dag wordt deze marketingtool een beetje over het hoofd gezien, maar het bedrukken van folders is nog steeds interessant. Op deze manier kun je nieuwe en bestaande klanten benaderen.

Bedrijven kunnen folders laten drukken

Voor starters en kleine ondernemingen is folders laten drukken een goede keuze, omdat het een betaalbare manier van marketing is. Folders kunnen voor meerder doelen dienen. Ze zijn geheel gemaakt naar je eigen wensen. Heb je bijvoorbeeld een afhaalrestaurant? Dan kun je de menukaart op de laten afdrukken. Folders kunnen enkel, maar ook dubbelzijdig worden geprint. Zo kun je op een kant algemene informatie zetten en op de andere kant leuke acties.

Kwaliteit van folders drukken

Folders worden gedrukt in hoogwaardig kwaliteit, waardoor ze erg goed leesbaar zijn. Een professionele folder hoort gemakkelijk te lezen te zijn. Als je ideeën zoekt voor het ontwerp, dan is het een tip om rekening te houden met de wensen en behoeftes van jouw klanten. Folders kunnen een breed publiek bereiken. Je kunt ze uitdelen op straat, tijdens een beurs of een evenement. Je kunt ze eigenlijk overal uitdelen, op plaatsen waar je doelgroep zich bevindt. Wil je wel folders bedrukken en verspreiden, maar heb je geen idee waar? Laat je dan adviseren door een expert. Bij verschillende online drukkerijen krijg je persoonlijk advies bij het bedrukken van een folder.

Als je een folder laat drukken moet je me veel dingen rekening houden. Wij hebben een checklist gemaakt van de dingen waar je op moet letten.

  1. Bepaal je doel
  2. Beperk je tot je doelgroep
  3. Een pakkende titel
  4. De tekst + afbeelding op de folder moet aanslaan
  5. Maak de folder niet te ingewikkeld, maar houd het begrijpelijk
  6. Maak de folder duidelijk, zodat alles goed leesbaar is
  7. Zorg dat de opmaak mooi is
  8. Bedenk een leuke actie

Als je met bovenstaande punten rekening houdt, ben je verzekerd van een folder die aanslaat.

Terug naar overzicht