Sokken die jouw outfit onderscheiden

Je ziet ze wellicht steeds vaker terugkomen, mensen met opvallend bedrukte sokken. Deze markante sokken ogen vaak wat ‘fout’, waardoor jij jezelf misschien afvraagt waarom mensen hier gezien mee willen worden. Echter is deze trend vrij logisch te verklaren. In dit artikel worden de bedrukte sokken verder toegelicht en krijg jij antwoord waarom je er ook een paar moet aanschaffen of wellicht als geschenk moet geven voor een ander. 

Waar komt deze populariteit vandaan?

De populariteit van opvallend bedrukte sokken komt doordat mensen graag uniek willen zijn en op willen vallen. In een wereld waar iedereen vaak hetzelfde draagt, bieden deze sokken een leuke kans om je eigen stijl te laten zien. Door sokken te kiezen die net even anders zijn, laat je zien wie je bent en dat je durft op te vallen. Het is een simpele, maar effectieve manier om je persoonlijkheid te tonen en je van anderen te onderscheiden.

Hoe werkt het 


Materiaal

De sokken bestaan uit diverse materialen. De keuze van de stof is belangrijk omdat dit de kwaliteit en duurzaamheid beïnvloedt. Materialen zoals katoen, polyester of een mix daarvan worden vaak gekozen omdat de inkt goed vast blijft zitten en de slijtage van de sok minder groot is. Tegenwoordig zijn bamboe sokken ook een erg populaire keus, dit is namelijk een milieubewust alternatief.

Kleur

Het kiezen van de juiste kleur is een belangrijke keuze. Traditioneel zijn witte sokken en zwarte sokken de populairste basiskleuren, omdat ze gemakkelijk te combineren zijn met verschillende kledingstukken en schoenen. Witte sokken bedrukt met opvallende teksten of logo’s brengen een grappige variatie in je garderobe. Maar als je liever voor een casual look gaat, dan zijn zwarte sokken met subtiele patronen de beste keuze. En om echt op te vallen kun je ook de keuze maken om voor felle opvallende kleuren te kiezen. 

Design

Zodra het materiaal is geselecteerd, komt de keuze van het design aan bod. Klanten kunnen kiezen uit een groot aanbod  patronen of hun eigen unieke ontwerpen indienen. Klanten leveren dan een ontwerp aan de fabrikant, zodat er in de drukkerij gewerkt kan worden aan deze unieke sokken. Bij de meeste aanbieders krijg je ook een digitale drukproef, zodat jij zekerheid kan oordelen of de sokken naar wens zijn.

Bedrukte sokken als cadeau

Ben je nou op zoek naar een origineel cadeau dat echt zegt  ‘Ik heb hierover nagedacht’? Dan zijn bedrukte sokken ook de ideale keuze. De mogelijkheden zijn enorm, van witte sokken tot zwarte sokken en van logo tot tekst. Het leuke aan dit cadeau is dat de persoon die jou geschenk heeft gekregen zijn sokkenla opent en weer herinnerd wordt aan jouw cadeau. Dus als jij jouw geliefde of vriend/vriendin wil verrassen met een leuk cadeau, bekijk dan eens de bedrukte sokken die je volledig naar wens kan ontwerpen.

Aanschaffen van bedrukte sokken?

Ben je nog niet overtuigd geraakt om bedrukte sokken aan te schaffen? Bekijk dan eens de website van attentie.nl. Hier worden de leukste bedrukte sokken van wit tot zwart aangeboden. En neem vooral contact op als je nog hulp nodig hebt met het ontwerpen van je unieke sokken. 

 

Terug naar overzicht