Textiel bedrukken

Naast het bedrukken van kaartjes, folders en visiekaartjes kun je ook textiel laten drukken. Dit is een onwijs leuk idee voor als je een feestje hebt. Zijn je ouders 25 jaar getrouwd? Print dan een foto van vroeger op een T-shirt. Doe dit met de hele familie en je ouders zullen volledig verrast zijn. Je kunt verschillende soorten textiel laten bedrukken, zoals T-shirts, sweaters, blouses, korte broeken, jassen, badstof, muts, polo T-shirt, babykleding, horecatextiel en nog veel meer soorten textiel. De top drie van textiel dat het meeste wordt bedrukt is.

  1. T-shirts
  2. Handdoeken
  3. Badstof

Op Drukwerktour.nl lees je alles over het bedrukken van textiel. Wij hebben ook een aantal leuke ideeën voor je op een rijtje gezet. 

Laat stoffen bedrukken bij een textieldrukkerij

Het laten bedrukken van textiel gaat eenvoudig en snel en je kunt het tegenwoordig volledig online regelen. Wij leggen je in drie simpele stappen uit hoe het werkt.

  1. Kies het product (kies je voor een kledingstuk let dan op de maat).
  2. Upload de gewenste foto/afbeelding
  3. Bevestig je bestelling

Er zijn verschillende online textieldrukkerijen te vinden. Een van deze online textieldrukkerijen is Drukhetnu.nl. Op Drukhetnu.nl kun je zitzakken, kussens, T-shirts, polo's en hoodies laten bedrukken. Je kunt hier terecht voor zakelijk en persoonlijk drukwerk. Naast het uitgebreide assortiment is de service ook uitstekend. De kwaliteit van het textiel is hoogwaardig en je bent verzekerd van een product zonder fouten.

Benieuwd? Met een klik op de onderstaande banner kom je uit op de website van Drukhetnu.nl. Laat je verrassen door hun uitgebreide assortiment.

full banner