Verspreiden.com

Verspreiden.com is een organisatie voor het drukken en verspreiden van folders, flyers en drukwerk maar ook andere huis-aan-huisverspreiding of direct mail. Deze organisatie gaat voor sterke service, snelle dienstverlening en goede bereikbaarheid.

Service

De sleutelwoorden van verspreiden.com zijn flexibiliteit en efficiency. Deze organisatie wil haar klanten namelijk het gevoel geven dat zij er altijd voor hen zijn, en dit doen ze goed. Klantcontact staat dan ook centraal. Met ruime openingstijden, en de supersnelle service heb je als klant niks te klagen. Omdat je een vaste contactpersoon hebt hoef jij niet telkens hetzelfde verhaal te doen bij verschillende personen maar weet jouw contactpersoon alles over je bestelling. De klantenservice behandelt jouw vragen en opmerkingen doorgaans binnen 2 uur wanneer je een mail stuurt. De real time chat is echter de hele werkdag beschikbaar. Ook je bestellingen worden snel verwerkt. Bij je bestelling kun je de eerst mogelijke verspreidingsdatum selecteren die gewoonlijk binnen 1 of 2 weken ligt.

Voordelen

Buiten de klantgerichtheid van verspreiden.com zijn er nog heel veel andere voordelen aan het laten drukken en verspreiden door deze organisatie;

Terug naar overzicht